Rustig gelegen Boerderij gezocht met mogelijkheid tot houden schapen

Rustig gelegen Boerderij gezocht met mogelijkheid tot houden schapen
Rustig gelegen Boerderij gezocht met mogelijkheid tot houden schapenRustig gelegen Boerderij gezocht met mogelijkheid tot houden schapenRustig gelegen Boerderij gezocht met mogelijkheid tot houden schapenRustig gelegen Boerderij gezocht met mogelijkheid tot houden schapen

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Gezocht
Staat:
Op 26-10-2023 geplaatst
19420 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Wij zijn een actief stel en willen eigenlijk al dertig jaar de Randstad ontvluchten. Nu we de kinderen goed hebben afgeleverd zijn wij op zoek naar een mooie en rustig gelegen boerderij. Het liefst met wat weiland erbij voor wat schapen en een grote schuur maakt het plaatje helemaal compleet. Mogelijkheden tot dubbele bewoning voor bijv. B&B of mantelzorg en/of een (boeren)minicamping zou helemaal mooi zijn.

Wij zijn flexibel voor wat betreft de provincie maar Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel of Gelderland hebben onze voorkeur. Het belangrijkste is dat het een mooie plek is. In de buurt van bos, water of heide zou helemaal geweldig zijn.

Omdat ik tijdens het seizoen werk als zzp-herder, is het belangrijk dat als er geen ruimte is om zelf schapen te houden er wel schapen in de buurt zijn waar ik mijn Border Collies kan trainen of dat er een kudde in de buurt is waar ik kan werken.

Heeft u een mooi(e) boerderij(tje) die u met pijn in uw hart weg gaat/moet doen en wilt u dat er mensen in komen die met liefde bijvoorbeeld zaken van u voortzetten en graag hun steentje bijdragen aan de gemeenschap? Dan mag u altijd contact met ons opnemen om kennis te maken. Ook als uw boerderij niet helemaal voldoet aan mijn omschrijving!

Groeten,

Carolien en Edwin

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://topsexpop.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.palingonline.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter