Vrijstaande Woning gezocht

Vrijstaande Woning gezocht

€ 300.000,-


Advertentiesoort: Gezocht
Staat: Gebruikt
Op 23-06-2023 geplaatst
7404 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Beste allemaal,
Wij zijn Giovanni en Grietje van 24 en 21 jaar en wij zijn opzoek naar een vrijstaande woning in een straal van ongeveer 100 km van Apeldoorn.

De woning moet vrijstaand zijn en minimaal rond de 3.000 m2 aan grond hebben. I.v.m plannen voor een eigen bedrijf.

Het zou mooi zijn als er een schuur op het grond staat.

Een woning waar iets aan gedaan moet worden is voor ons ook goed, maar geen bouwval.

echter moet het geheel wel woonbaar zijn voor ons zodat we er direct in kunnen trekken en het geheel dus niet uitzichtloos lijkt.

Geen agrarische grond en geen bedrijfswoning.
Ook geen erfpacht.

Provincie maakt niet uit.

Van maximaal €300.000

Foto is als voorbeeld.

Contact:
Giovanni: 0639457038
Grietje: 0640856342
Email adres: [email protected]


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.palingonline.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://topsexpop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter