Vier lichtmetalen velgen met band steek (4x114,3) in nette staat

Vier lichtmetalen velgen met band steek (4x114,3) in nette staat
Vier lichtmetalen velgen met band steek (4x114,3) in nette staatVier lichtmetalen velgen met band steek (4x114,3) in nette staatVier lichtmetalen velgen met band steek (4x114,3) in nette staat

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 30-05-2020 geplaatst
160 keer bekeken


Vier nette lichtmetalen velgen met band. De steek is 4x114,3 en de bandenmaat is 185/60/14. U mag ook gerust een bod doen!

De velgen passen onder enkele types van :
Chevrolet, Huyundai, Kia, Mitsubishi, Nissan, Smart, Subaru, Susuki, Volvo

Op www.velgensteekwijzer.nl kunt u zien welke steekmat uw auto heeft.
Marktplaats van het Noorden
Groepen overzicht Nederland

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
 https://www.palingonline.nl
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via marketplaceonline.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Nieuw: Adverteren en Delen