Hele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinder

Hele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinder
Hele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinderHele mooie XJS Cabriolet met nieuwe kap en 4 liter 6-cylinder

€ 20.950,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 15-01-2022 geplaatst
286 keer bekeken
https://www.excellentoverkapping.nl/Jaguar XJS Cabriolet 1996
KM stand: 101000 mijl

Kleur: Hoogglans zwart metallicDoor velen geroemd als een der mooiste automodellen, is deze XJS zeer zeker een prachtexemplaar!

Uit het laatste productiejaar met de grootst mogelijke motor, de 4 liter 6-cylinder in lijn met bakken aan vermogen en toch met een bescheiden brandstofverbruik (in tegenstelling tot de veel dorstigere 12 cylinders)

Uitgevoerd in hoogglans zwart metallic, mooi onbeschadigd zwart leren interieur en een contrasterende (recent vervangen) elektrisch te openen beige kap!

Voorzien van alle luxe die je jezelf maar kan wensen met cruise Control, Climate control, elektisch dak, ramen, spiegels en stoelen met geheugenstanden.

Hij staat op de juiste Michlin banden (waaruit je vaak al kan aflezen dat er niet is bezuinigd op de auto, mooie lichtmetalen wielen zonder schade.Deze youngtimer is ook heel goedkoop zakelijk te rijden!

Wordt geleverd met een nieuwe APK

vraagprijs 20950 euro

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.pelletnederland.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter