Hele byzondere Toyota Will Vi JDM te koop

Hele byzondere Toyota Will Vi JDM te koop
Hele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koopHele byzondere Toyota Will Vi JDM te koop

€ 5.950,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 19-06-2021 geplaatst
1637 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Kleur: Aubergine metallic
KM stand: 132000 (van 2e eigenaar)

Toyota maakt veel meer modellen dan we hier in Europa zien en rijden.

Officieel heet deze auto als merk zelfs WILL, alleen omdat op de motor het toyota logo staat wil de RDW daar geen ander, eigen merk van maken, wat hewt in Japan dus wel is, een merk bedoeld voor jonge, actieve mensen in de bloei van hun leven die anders willen zijn dan anderen.

In Japan maken ze niet alleen de Yaris Verso, die je hier vooral ziet bij ouderen die hun hoed op kunnen houden tijdens het rijden, maar ze maken daar op basis van de Yaris Verso ook andere versies waarvan de Will Vi een mooi voorbeeld is.

In 2 tone originele fabriekskleur Aubergine metallic met een wit dak.

Hoe langer je kijkt, hoe meer stijlelementen je terug vindt van andere Europese automodellen.
Zo is de stoelbekleding van jute en de vloerbedekking van Sisal, zoals in de oude Eend vaak het geval was. Maar ook de losse handgeep in de deur, het eenvoudige dashboard met 1 teller (die toch heel veel info geeft), de achterover hellende achterruit lijkt op van een Citroen Ami, de kont van een voorloper van de Renault Megane, zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Onderhuids en technisch dus gelijk aan de Yaris met een 90PK 4-cylinder 1300cc benzinemotor met 90 PK gekoppeld aan een automaat met overdrive die je schakelt vanaf het stuur.

Hij is van alle gemakken voorzien als elektrische ramen en spiegels Ook elektrisch inklapbaar), ABS, Airbags, bekerhouders, privacy glass achter en een koude airco . Een goed dubbeldin audiosysteem met CD speler, Minidiscspeler en Radio maken hem multifunctioneel.

Deze roestvrije auto is al enekele jaren geleden vanuit Japan geïmporteerd en heeft dus al een NL kenteken.

De KM stand van nog 132000 zie je nergens aan af en dat zie je zeker aan het interieur. Ook al is hij inmiddels 17 jaar oud, alles binnenin lijkt als nieuw.



Vraagprijs voor deze unieke auto is 5950 euro!

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter