Snelle compacte Dell laptop Core i3 4e gen 4GB Ram 120GB SSD 13 3 i

Snelle compacte Dell laptop  Core i3 4e gen  4GB Ram  120GB SSD 13 3 i
Snelle compacte Dell laptop  Core i3 4e gen  4GB Ram  120GB SSD 13 3 i

€ 159,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 11-03-2021 geplaatst
597 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Een snelle, nette 13.3 inch Dell laptop. Handig voor thuis, werk of school. Met webcam en microfoon voor video bellen!

Nu voor maar: €159-, incl BTW en 3 maanden garantie.

✅Pinnen is mogelijk
✅Bezorgen in Overijssel mogelijk
✅ Met 3 maanden garantie

De de 4e generatie i3 processor in combinatie met de 120GB SSD maakt het werken om dit laptop erg aangenaam. Deze laptop is uiterst geschikt voor school/kantoor werkzaamheden en kan met gemak multimedia afspelen. Kortom voor alledaags gebruik!
Betreft een lichte en compacte laptop die makkelijk mee te nemen is. Accu gaat ongeveer 3 uur mee, afhankelijk van het gebruik.De laptop beschikt over een schone Windows 10 installatie met licentie.

Dell Latitude 3340
- Core i3 4e generatie, @1.70ghz (x4CPU's)
- 4GB RAM
- 120GB SSD
- 2 X USB
- HDMI
- WI-FI
- LAN
- SD-Cardreader
- Webcam + microfoon
- Windows 10 + licentie
- 3 maanden garantie

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.pelletnederland.nl/
https://www.ecosunpower.nl/
https://www.gezochteonderdelen.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter