Helvi Digicar 5000 Acculader/starter/booster.

Helvi Digicar 5000 Acculader/starter/booster.
Helvi Digicar 5000 Acculader/starter/booster.Helvi Digicar 5000 Acculader/starter/booster.Helvi Digicar 5000 Acculader/starter/booster.

€ 360,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 20-11-2019 geplaatst
298 keer bekeken
https://www.facebook.com/AEvastgoednl-100451998691488/?ref=page_internal


ACTIEAANBIEDING!! Helvi Digicar 5000 Acculader/Booster/Starthulp.
EUROPESE KWALITEITSLADER VOOR EEN MESSCHERPE PRIJS!!
OP=OP/WEG=PECH!! € 359,95 INCLUSIEF 21% BTW!!

Helvi CPS Acculader 12V 24V 55A Booster Starthulp 340A Digicar 5000De Helvi nieuwe generatie professionele acculaders met elektronische overspanningsbeveiliging in de laad- en boostfuncties. Deze acculader is geschikt om moderne motorvoertuigen te starten, om het risico van schade aan de elektronische apparaten van het voertuig te voorkomen. Uitgerust met laadstroomkiezer, digitale ampèremeter, thermische overbelasting bescherming, interne zekeringbescherming tegen kortsluiting en polariteitsomkering, laadtimer. De laadfunctie wordt uitgevoerd zonder uitgangsspanningspieken die de elektronische kaarten op motorvoertuigen zouden kunnen beschadigen. Ideaal voor het opladen van de AGM-, gel-, calcium- en loodbatterijen waarmee moderne voertuigen zijn uitgerust. Voorzien van laadstroom digitale regeling, werkend op 3 niveaus: constante stroom, constante spanning en zwevende laatste lading (automatische laadstop). Automatische oplaad- en onderhoudsfunctie. Onderstaand de eigenschappen van deze Helvi CPS Acculader 12V 24V 55A Booster Starthulp 340A Digicar 5000.

Technische gegevens:
Helvi CPS Acculader 12V 24V 55A Booster Starthulp 340A Digicar 5000
Input voltage (1ph) 230 V - 50/60 Hz
Power 1320 W
Battery voltage 12 V 24 V
Amp. Eff. 55 A 27,5 A
Amp. 60335-2-29 36 A 18 A
Max. boosting current 350 Acc
Amp 1/C 260
Rated Ref. Cap. 540 Ah 15h
Charging pos. ∞
Machine (LxWxH) 260x415x650 mm
Package (LxWxH) 280x355x595 mm
Weight box/net 21,8 / 20,9 Kg

KAN OPGEHAALD OF WORDEN VERZONDEN!!
VERZENDEN KOST € 10,00.

Handelsonderneming Jan Evert Klaucke
Compagnonsweg 9
9482 WR TYNAARLO
06-23260446
(Maandag tot en met vrijdag van 13 uur tot 21 uur open, zaterdag de hele dag aanwezig!!)

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.cowi.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://topsexpop.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter