XXL REGENTON - 350L inc kraan kindveilig deksel

XXL REGENTON - 350L inc kraan   kindveilig deksel
XXL REGENTON - 350L inc kraan   kindveilig dekselXXL REGENTON - 350L inc kraan   kindveilig deksel

€ 179,95


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 05-11-2021 geplaatst
354 keer bekeken
https://lichtmasten.frl/


Inhoud: 350 liter
Kleur: Groene regenton, zwarte deksel
Afmeting lxbxh: 78x78x120cm
Bestaat uit: Regenton, kind veilig deksel, aftapkraan (met gardena koppeling)

Meer modellen bekijken? https://www.thuistuinieren.nl/regentonnen/kunststof-regentonnen/


Garantie: 5 jaar
Voordeel: Voorgeboorde gaten + aftapkraan

DIRECT UIT VOORRAAD GELEVERD OF GRATIS OPHALEN

Kijk voor meer modellen op: Thuistuinieren.nl
Grootste assortiment van Nederland, en alle modellen op voorraad!

Vragen, of hulp nodig? Bel of mail ons, we staan 24 uur klaar om u te helpen.
De Harcostar ronde kunststof regenton vangt maar liefst 350 liter regenwater op. Deze regenton is verkrijgbaar in 1 kleur, namelijk groen. Om er makkelijk een vulautomaat of overloopset op aan te sluiten, is dit model voorzien van voorgeboorde gaten. Het regenwater stroomt hierdoor via de regenton vulautomaat in de regenton. Dit is ook mogelijk zonder een vulautomaat, de regenpijp kan in dat geval direct de regenton instromen. In verband met de vormgeving heeft u voor dit model geen standaard nodig. De gieter past ten alle tijden altijd onder de meegeleverde aftapkraan. Waar kunt u regenwater voor gebruiken? • Bewateren van uw planten of bloemen • Drinkwater voor uw hond of kat • Wassen van uw auto • Wassen van uw ramen (streeploos) • Doorspoelen van uw toilet Waarom Harcostar en BeGreen regentonnen? Harcostar en BeGreen, de keuze voor professionals, twee hoogwaardige merken welke de hoogste kwaliteit kunststof regentonnen en accessoires aanbieden. Alle Harcostar regentonnen van composters zijn vervaardigd uit ten minste 75% gerecycled materiaal en zijn voorzien van 5 jaar garantie. De Classic range regentonnen zijn voorzien van reeds voorgeboorde gaten voor het plaatsen van diverse accessoires. Zo is er een tapgat waar de kraan op geschroefd kan worden en zijn de andere gaten voorzien van een kunststof plug, welke eenvoudig te verwijderen is. Dit maakt het product zeer gebruiksvriendelijk.


Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.gezochteonderdelen.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://vdkaap.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter