Te koop modern 6 persoon chalet in Drenthe

Te koop  modern 6 persoon chalet in Drenthe
Te koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in DrentheTe koop  modern 6 persoon chalet in Drenthe

€ 39.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 20-09-2022 geplaatst
844 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Modern instap-klaar en wintervast chalet voor max 6 personen in Spier, Drenthe. In 2021 hebben we dit chalet laten plaatsen en is vervolgens de aanbouw en veranda eraan gebouwd. Het is een heerlijk rustige plek met veel privacy. Op zeer korte afstand loop je het bos in of de hei op.
Dit chalet staat op camping de Moraine in Spier. Zomers is het zwembad open waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.
Het chalet heeft 3 slaapkamers, een moderne douche met nieuwe geiser, apart toilet en daarnaast achter louvredeurtjes verscholen een wasmachine en opbergruimte.
Een gedeelte van de inboedel blijft achter als we in december vertrekken naar onze nieuwbouwwoning.
Tijdens de koude dagen konden we het prima verwarmen met een petroleumkachel (bijna reukloos bij ontsteking) en een elektrische kachel.
In december 2021 is het dak van het chalet opnieuw geïsoleerd en bedekt.
Het stageld is ongeveer 2500 euro per jaar inclusief een voorschot voor energie.
Huisdieren zijn toegestaan. Verhuren mag aan familie/vrienden/kennissen maar niet via een platform.
De camping is het hele jaar toegankelijk.
Er is een vaste parkeerplaats op +/- 50 m en laden en lossen kan op 10 m.
De totale oppervlakte is ongeveer 55 M2
Er is een schuurtje voor gereedschap en fietsen.

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://houtkloofbedrijf.nl/
https://www.schiphorst-sanitair.com/
https://www.sanitairking.nl/
https://topsexpop.nl/
https://vdkaap.nl/
http://www.gebruiktejacuzzis.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter