Black Rose Spitsgatkotter

Black Rose Spitsgatkotter
Black Rose SpitsgatkotterBlack Rose SpitsgatkotterBlack Rose SpitsgatkotterBlack Rose SpitsgatkotterBlack Rose SpitsgatkotterBlack Rose SpitsgatkotterBlack Rose SpitsgatkotterBlack Rose SpitsgatkotterBlack Rose Spitsgatkotter

€ 67.500,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 27-10-2023 geplaatst
19942 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Beschrijving
Mooie en degelijke Spitsgatkotter geleverd in 1998 door Vroegh en Alblas.
Afm. 10.50 x 3.50 x 1.25 mtr
Voorzien van een Vetus Deutz DT 43 (106PK Turbo Diesel) met een verbruik van 2.5 liter per uur bij 1500 toeren( ong 10km ). De Motor heeft slechts 1000 draaiuren op de teller staan.Het schip is uitgerust met een krachtige Vetus Boegschroef en electrische ankerlier,beide met remote bediening.Er zijn 5 slaapplaatsen , waarvan 2 in een afsluitbare punt.De keuken is voorzien van een 4 pits gascomfort , Compressor Koelkast met vriesvak en ruim voldoende kastruimte.Mastervolt acculader, 1500 watt omvormer 12v/220 volt.
Stoffering ,kussens , gordijnen , en matrassen 2019.
De Hydrofoor en een Boiler op 220V en Motorwarmte zorgen voor warm en koud stromend water in de Keuken en Toilet. In de kuip is een aansluiting voor een Douche en een aparte dekwaspomp zorgt voor voldoende water om schoonmaak werkzaamheden op eigen kracht uit te kunnen voeren.
450 liter diesel en 450 liter watertank.
Het schip is 2018 door de werf in 2 componenten geschilderd en 2019 is het onderschip gedaan en in de epoxy gezet waarna 2 lagen harde antifouilling zijn aangebracht.Complete service is uitgevoerd en dus ligt de "Black Rose " helemaal vakantieklaar voor instappen en zorgeloos wegvaren.Kortom een schip dat een bezichtiging waard is.
Taxatierapport aanw. Dagwaarde Taxatie 75000,- . Schip is all risk verzekerd voor 75000,-
Schip ligt voor een bezichtiging op afspraak in Aalsmeer.


B.J.v.Wisselingh
Voorburg , Nederland
0651272532
Alle advertenties

Delen op Facebook Delen op Twitter

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://topsexpop.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter