Bootje, Op duwer wammes te koop top bootje en uniek

Bootje, Op duwer wammes te koop top bootje en uniek

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat:
Op 01-07-2021 geplaatst
3439 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Prijs nader overeen te komen gewoon even bellen 0653781614

Mooie ‘opduwer’ genaamd Wammes, welke is voorzien van een 25 PK sterke drie cilinder Sole dieselmotor te koop.

De motor is evenals de boot in zeer goede staat. De motor ligt in een geïsoleerde ruimte en draait op een relatief laag toerental en daardoor redelijk stil.

Een opduwen heeft van origine geen boegschroef, de Wammes heeft wel een elektrische boegschroef zodat u hier erg goed mee kunt manoeuvreren.

De elektrische installatie is in een goede en veilige staat.

De boot is 6.5 x 1.85 mtr.

Het kajuit zeil is in een zeer goede conditie, zelfs als er een golf water overheen komt blijft de boot droog van binnen. Zie ook de foto’s.

Er is ook een tweede afdekzeil bij de boot voor als deze in de haven ligt, ook dit is een goede staat en dekt de kajuit volledig af.

De bankjes zijn te verplaatsen zodat er een bed ontstaat.

Onder een van de bankjes in de kajuit is een toilet ingebouwd.

Van alle gemakken voorzien dus ondanks de beperkte afmetingen van het bootje.

Er is een omvormer aan boord zodat u ook 220V ter beschikking heeft.

Mocht u de boot voor langere tijd niet gebruiken kunt u de hoofdschakelaar uitzetten zodat de accu niet belast wordt.

Het bootje heeft een grote luchthoorn welke een dito geluid uitstoot.

Een opduwer is standaard zonder kajuit.

De Wammes is in 5 minuten weer als originele opduwer om te bouwen zonder kajuit,

maar met de los-vaste opbouw heeft de Wammes meer mogelijkheden, vooral bij slecht weer.


Prijsaanvraag en verdere info....06-53781614 (niet via mail aub)

Wammes ligt in Amsterdam in een jachthaven.


Een beetje geschiedenis:

Een opduwer of opdrukker is een klein duw- en sleepbootje. Dergelijke scheepjes werden vooral in de eerste helft van de twintigste eeuw gebruikt. In die tijd begon de verbrandingsmotor zijn weg naar de binnenvaart te vinden.

Opduwers werden vooral gebruikt als bijboot van tjalken en klippers. Eigenaren van grote binnenvaartschepen vonden het vaak te kostbaar om een motor in het schip te plaatsen, terwijl dat ook ten koste ging van de laadruimte. Als gemakkelijker oplossing liet men een klein duwbootje bouwen (qua grootte ongeveer gelijk aan een personenauto), dat samen met het oude vrachtschip gebruikt werd.

Opduwers werden tussen circa 1910 en 1940 gebouwd. Thans worden vele van deze scheepjes nog gebruikt, maar dan wel voor recreatie. Een dergelijk bootje speelt een centrale rol in de jeugd boekenreeks “De schippers van De Kameleon”.


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.libertyseafish.nl/?v=796834e7a283
https://www.mobieleopslag.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://topsexpop.nl/
https://www.palingonline.nl/
https://www.collewijn-nuis.nl/
https://tiptoplaptop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter