Nidelv 24

Nidelv 24
Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24Nidelv 24

€ 16.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 10-09-2022 geplaatst
526 keer bekeken
https://tinyhouse-store.nl/


Nidelv 24,

Een mooie een praktische boot met rondzit, veel slaapplekken, wc en alle benodigdheden voor een lekker weekendje weg.
Ligt zeer stabiel in het water.

Dit voorjaar is de boot uit het water geweest en opnieuw in de antifouling gezet.
Boot is voorzien van een nieuw tentdoek
Nieuwe elektrische wc ( dus niet meer pompen)
Nieuwe waterpomp en kranen.
100 liter schoonwater tank en een septictank.
Koelkast met vriesvak
2 gaspitten
Spoelbak

Verschillende delen opnieuw in de lak gezet. Maat het blijft een boot uit 1981, dus zijn zeker nog aandachtspunten die netter en beter kunnen.

Alleen berichten bij serieuze intresse
Vrijblijvend kijken mag altijd!


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://vdkaap.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://topsexpop.nl/
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://www.vzcreatief.nl/webshop/naamborden/
https://www.cowi.nl/
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.palingonline.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter