Speedbootje 9 9 Pk Suzuki Met Trailer

Speedbootje 9 9 Pk Suzuki Met Trailer
Speedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met TrailerSpeedbootje 9 9 Pk Suzuki Met Trailer

€ 1.700,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 11-05-2023 geplaatst
345 keer bekeken
https://www.voshandelsonderneming.nl/


Speedbootje 9.9 pk

Deze set betreft een mooi speedbootje van +- 4 m lang. Deze staat strak in de lak en ziet er prachtig uit. Er kunnen gemakkelijk 4 personen in de boot zitten. Het stuursysteem is gloednieuw en werkt super. dit is een speciaal soort besturing waar de motor van twee kanten wordt aangestuurd in plaats van aan een kant, waardoor de boot scherpe bochten kan sturen en goede vaareigenschappen heeft. Ook krijgt u er nog een op maat gemaakt zeil bij.

Suzuki 9.9 pk 2 takt

De motor werk naar behoren en start altijd gemakkelijk. Het is een kortstaart model uit 1993.
De motor koelt en schakelt goed. Bij de motor komt ook nog een 25 liter QuickSilver externe tank die nog zo goed als vol zit. De schroef is ook nog netjes.

Trailer
De trailer is niet in geweldige staat en wordt daarom ook gratis bij de boot en motor geleverd. Er kan nog prima mee gereden worden, alleen de lager van het linker wiel is een beetje versleten/verroest waardoor deze geluid maakt.

Beller is sneller 0️⃣6️⃣1️⃣5️⃣4️⃣9️⃣2️⃣2️⃣0️⃣4️⃣

Trefwoorden:
Buitenboordmotor
Kortstaart
Langstaart
Suzuki
Yamaha
Honda
Mercury
Evinrude
Johnson
2,5 pk
4 pk
5 pk
6 pk
8 pk
9,9 pk
10 pk
Rubberboot
Rib
Aluminium boot
Polyester boot
Speedboot
Spitfire
Seafire
Boot


Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.collewijn-nuis.nl/
https://www.tjfietsen.nl/
https://www.voshandelsonderneming.nl/
https://www.kachelschuur.nl/Home
https://www.hawkshandelverhuur.com/
https://topsexpop.nl/
https://www.mobieleopslag.nl/
https://tiptoplaptop.nl/

Auto verkopen

Voor goedkope tweedehands auto’s ben je bij aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van tweedehands topmerken in diverse modellen. Maandelijks zijn er miljoenen potentiële autokopers, dit heeft alles te maken met het enorme aanbod. Zelf je auto verkopen op marketplaceonline.nl is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook de dealers zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het surfen en het gebruik van deze leuke maar ook zeer snelle Marktplaats.

Motoren & scooters

Wil je je tweedehands motor verkopen? Plaats je advertentie gratis online via marketplaceonline.nl. Tweedehands motoren en scooters koop je op marketplaceonline. We hebben zowel tweedehands aanbod als nieuwe exemplaren op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Koop tweedehands occasions via deze gebruiks- vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze facebook groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Caravans & kamperen

Op marketplaceonline.nl vind je een ruim aanbod tweedehands caravans en stacaravans. Ook voor kampeerbenodigdheden en accessoires ben je voordelig uit bij marketplaceonline. Snel een kijkje nemen tussen het tweedehands aanbod caravans, stacaravans en tenten? Ga naar caravans & kamperen. Goeie tip voor het verkopen van ook uw Caravans & kampeer aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie groene omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verkoop van uw caravan. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Boten

Wil je een boot kopen? Ook bij marketplaceonline vind je een breed aanbod van tweedehands boten, zeilboten, speedboten, roeiboten en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit marketplaceonline dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 1,8 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Powered by Marktplaats van het Noorden | Privacy Policy | Adverteren en Delen | Twitter